Facd geeft vorm en beleving aan gebouwen en produkten, voor én met de opdrachtgever. We maken het functionele zo mooi mogelijk en het mooie zo functioneel mogelijk.

Onderscheidend

'Down to earth, open en heldere communicatie, jaren ervaring en een gezond portie eerzucht'

Architectuur

Bepaalt de buitenkant van het gebouw wat er binnen mogelijk is of andersom? Volgens ons geen van beiden! Functie, beleving en visie bepalen wat een gebouw of interieur doet voor de gebruiker. Een werk- of leefomgeving moet de gebruiker ondersteunen in zijn of haar dagelijkse activiteiten en een gevoel van welbehagen in de meest brede zin geven. En gebouw, huis of kantoor zou het resultaat moeten zijn van uw visie, doel- en behoeftestellingen!

Interieurarchitectuur

Het interieur is de belangrijkste belevingsfactor. Het interieur bepaalt in grote mate de identiteit van het gebouw en de gebruiker maar ook het gevoel van het individu. Naast de beleving is ook de functionaliteit essentieel. Iedere organisatie en zelfs persoon heeft zijn specifieke behoeftes om optimaal te kunnen functioneren.

Een interieur is een maatpak welke goed aangemeten dient te worden. FACD stelt zich tot doel ieder interieur te ontwikkelen als een maatpak.

Een perfect passende omgeving, en net als een maatpak zegt een interieur ook iets over de gebruiker. Hiermee is een interieur een krachtig communicatiemiddel.

In het hedendaagse is een interieur een belangrijk tool geworden om een organisatie efficiënt en daarmee kostenefficiënt te laten functioneren. Een innovatieve en doordachte inrichting kan bijdragen tot een scala aan verbeteringen. In algemene zin is huisvesting een perfect middel om de visie en doelstellingen van de organisatie te ondersteunen. Denk hierbij aan zaken als communicatie, samenwerking, efficiency, duurzaamheid, positionering, flexibiliteit, aantrekkelijkheid als werkgever, toekomstzekerheid en, niet in het minst, investerings- en exploitatie-eisen.

Consultancy

Facd heeft in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgebouwd met alle innovatieve vormen van huisvesten en gerelateerde onderzoeken en inventarisaties. Dit maakt dat wij meer zijn dan ‘mooimakers’! Wij zijn ook de partij die de lastige vragen stelt en de confrontatie aangaat, niet om het u lastig te maken maar om het beste naar boven te halen.

Een project kun je maar 1 keer goed doen! Daarom is een gefundeerd proces met de juiste doel- en behoeftestellingen cruciaal en nodig om overtuigd de juiste besluiten te nemen in zo’n complex proces.

Facd kunt u ondersteunen in het selectie- en keuzeproces van uw vastgoed, het inzichtelijk maken van de mogelijkheden, vergunningstrajecten etc. In een volgende fase kunnen we helpen in het aanbestedingsproces en het beoordelen van de aanbiedingen. Tot slot kunnen we in de realisatie een coördinerende rol op ons nemen.

Design

Een speciaal onderdeel binnen Facd is productontwikkeling. Door onze brede ervaring binnen de inrichtingsbranche en haar specifieke eisen ontwikkelen we regelmatig interieurproducten. Dit gaat van projectspecifieke zaken tot complete programma’s voor productielijnen.

v.l.n.r zie je...

Wat ons onderscheid

Down to earth, open en heldere communicatie,  nuchterheid gekoppeld aan een gezond portie eerzucht, de wil om het beste in een project naar boven te halen. Maar bovenal het feit dat we vele jaren ervaring hebben in de gekoppelde kennis van vooronderzoek en inventarisatie, conceptontwikkeling, ontwerp en realisatiebegeleiding. We doen het voor en  met  de klant!

Bij Facd wordt ieder project in overleg met de opdrachtgever in overleg opgezet. De manier waarop we het doen en de mate waarin moet ook bij u passen!

Door onze visie op deze projectaanpak zijn we altijd bereid met u in eerste instantie in overleg te gaan, passen wij bij uw project, wat zijn eventuele aandachtspunten en hou zou het project en de aanpak er uit kunnen zien.

VOLG ONS

Wil je meer informatie? We helpen je graag!

Staat u voor de keuze uw werkomgeving aan te passen, te verhuizen, renoveren of bouwen? Wat is de beste keus, wat werkt, wat ondersteund mijn visie het best? Hoe communiceer ik het best met mijn klanten en relaties en hoe laat ik mijn werknemers optimaal presteren? Deze en nog duizenden andere vragen kunnen we ons voorstelllen. Van wat werkt voor mij tot wat kan ik veroorloven!....Om te orienteren en te proeven wat we voor elkaar kunnen betekenen zijn we graag bereid tot een geheel vrijblijvende orientatie. Heb je een vraag van geheel andere orde twijfel ook dan niet om ons te bellen (085 878 1200) of een e-mail te sturen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
KvK 522092100
BTW NL 850343926B01